Paasikivi-Seura ry:ltä ja Suomen Mitalitaiteen Kilta ry:ltä taidemitali Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle

LEHDISTÖTIEDOTE

Uutiset, 19.12.2016

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaanotti Paasikivi-Seura ry:n ja Suomen Mitalitaiteen Kilta ry:n yhdessä toteuttaman taidemitalin ensimmäisen kappaleen Mäntyniemessä 19.12.2016.

Mitalin presidentti Niinistölle luovuttivat Paasikivi-Seuran puheenjohtaja Matti Vanhanen ja Suomen Mitalitaiteen Killan puheenjohtaja Ilkka Voionmaa seurueineen.

Presidentti Niinistön taidemitalin "Kohtaaminen" on suunnitellut kuvanveistäjä Tapio Kettunen.

Paasikivi-Seura on teettänyt mitalin jokaisen Tasavallan presidentin kunniaksi J.K. Paasikivestä lähtien ja Suomen mitalitaiteen Kilta ry on tehnyt taidemitalit kaikista presidenteistämme K.J. Ståhlbergista alkaen.

Mitalista on saatavilla lisätietoa sivuilta www.presidenttimitali.fi

Lisätietoja:

Katariina Enäjärvi-Miinin
Paasikivi-Seuran sihteeri
GSM +358 50 5993252
katariina.enajarvi (a) paasikivi-seura.fi
www.paasikivi-seura.fi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaanottamassa taidemitalia Paasikivi-Seura ry:ltä ja Suomen Mitalitaiteen Kilta ry:ltä Mäntyniemessä 19.12.2016.Mukana myös kuvanveistäjä Tapio Kettunen. Valokuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia

Paasikivi-Seura ry:n puheenjohtaja Matti Vanhanen luovuttamassa taidemitalia Tasavallan presidentti Sauli Niinistölle Mäntyniemessä 19.12.2016.Taustalla kuvanveistäjä Tapio Kettunen. Valokuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaanotti Paasikivi-Seura ry:n ja Suomen Mitalitaiteen Kilta ry:n yhdessä toteuttaman, kuvanveistäjä Tapio Kettusen suunnitteleman taidemitalin "Kohtaaminen" ensimmäisen kappaleen Mäntyniemessä 19.12.2016. Valokuva: Matti Porre/Tasavallan presidentin kanslia.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön taidemitali "Kohtaaminen".Mitalin on suunnitellut kuvanveistäjä Tapio Kettunen. Mitalin valokuvat: Paavo Pykäläinen